Kauwgumhakje om te wennen

Kauwgumhak

Weer heeft er een onverlaat z’n kauwgum precies op de plek uitgespuugd waar jij je hakje neerzet. En daar sta je dan weer te hinkelen en te proberen om die troep van je schoen af te halen. Lukt meestal maar half en als je dan weer verder wilt blijkt er ook nog eens een stuk van je nagel afgebroken te zijn.

Een cursus Zen voor kauwgumhaters doet wonderen omdat je tijdens de cursus leert dat je kauwgum ook gewoon aan je hak kunt laten zitten en onverstoorbaar zoemend door kunt lopen. De kauwgum wordt dan, zeg maar, een hak gezet.

En om dat te oefenen koop je gewoon een schoen  Chewing Gum met bijpassende kauwgumsliert bij Kobi Levi voor een kleine $ 2000,- maar dan heb je ook wat.

Kobi omschrijft het zo:

This style is portraying a scene from the life of an everyday unfortunate sneaker. By freezing a single frame Kobi captured the movement and the tension in the stretched piece of chewing gum and turned it into a high heel.

 

Maar weet je waar ze ook leuke schoenen hebben? Zonder kauwgum, dat dan weer wel. Klik hieronder maar eens op de afbeeldingen of linkjes en bekijk ze bij onze aanbieders.

Bol AlgemeenBol Algemeen