Twinsetjes zijn de handigste kledingcombinaties

Nooit meer je kledingkisten en -kasten induiken omdat je niks hebt om aan te trekken. Nooit meer zoeken naar dingen die bij elkaar passen. Nooit meer rollende ogen zien van mensen die verstand van mode hebben.

[GDC_row]
[GDC_column size=”half”]
Blauw twinsetje

Bij Peter Hahn
[/GDC_column]
[GDC_column size=”half”]

Bij Atelier GS
[/GDC_column]
[GDC_column size=”half”]
Blauw twinsetje inspiratie

Bij Wenz

[/GDC_column]
[/GDC_row]

Twinsetjes als gezien bij:

Peter Hahn

Atelier GS

Wenz

Verzamelen en combineren

Dat is makkelijk te doen door zelf een flinke verzameling twinsetjes aan te leggen. Dat kunnen jurken en bijpassende vesten zijn, pullovers en kniekousen of truitjes en vestjes en alles daartussen wat maar bij elkaar staat en past. Ze komen meestal in nagenoeg dezelfde kleuren en volgens de geleerden doen ze redelijk truttig aan. Gelukkig kun je ze ook nog met elkaar combineren.

Kleuren en uitvoeringen

Setjes bestaan uit een vest met lange mouw en een truitje met korte mouw in dezelfde kleur en uitvoering. Maar ook met contrastkleurige randen in modieuze look of met opgestikte zakken aan de zijkant. Vervaardigd uit scheerwol of supersofte kwaliteit Softwool uit merinowol. Vestjes zijn ook verkrijgbaar in wollige ajour breistructuur met decoratieve zomen en het mouwloze truitje in gladgebreide structuur van 100% scheerwol. Verkrijgbaar in diverse mooie kleurencombinaties en maten.

Hieronder wat andere voorbeelden ter inspiratie.

Een klik op een van de plaatjes hieronder of op die grote hierboven brengt je direct naar de snoepwinkel.

Deel dit: